Hotel > Australia > BrisbaneMilton > Central Cosmo Apartment Hotel Brisbane

 


  

Central Cosmo Apartment Hotel Brisbane

4 star hotel    60 Park Road  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Central Cosmo Apartment Hotel Brisbane

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


82nd Kedudukan daripada 223 Brisbane hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Central Cosmo Apartment Hotel Gambaran Umum
Central Cosmo Apartment Hotel adalah hotel mulia yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Milton daripada Brisbane, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.6 harta daripada 10 atau 'Baik. Ia juga kini menduduki tempat 82nd daripada hotel 223 dalam Brisbane berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Pembantu Kunjungan dan Pencapaian Warga kurang upaya.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 141.9 untuk AUD 790. Terdapat 72 pemilihan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 82nd yang paling popular dalam hotel Brisbane terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Victoria Bridge dan Captain Cook Bridge. Eleanor Schonell Bridge dan Story Bridge juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Brisbane, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Milton dan West End, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Auchenflower, Hill End South Brisbane dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Central Cosmo Apartment Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Brisbane ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Founda Gardens Offsite Houses and Units bintang 4 adalah berhampiran untuk Central Cosmo Apartment Hotel. Juga dalam kawasan adalah Founda Gardens Apartments dan Fairthorpe Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Chasely Apartment Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Central Cosmo Apartment Hotel Brisbane. Central Cosmo Apartment Hotel Brisbane

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4395s