Hotel > Kosta Rika > BijaguaCuipilapa > Celeste Mountain Lodge Bijagua

 


  

Celeste Mountain Lodge Bijagua

3 star hotel    4 Km en el Acceso Al Parque Nacional volcano tenorio Rio celeste  5/5 "Pinggiran Bandar"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Celeste Mountain Lodge Bijagua

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 5 Bijagua hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Baik Penginapan di Bijagua
Celeste Mountain Lodge 3 bintang adalah penginapan bajet dalam Cuipilapa, dalam Bijagua, Kosta Rika. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 5 di kawasan itu.

Bilik
Celeste Mountain Lodge mempunyai 18 sangat selesa bilik dan kadar dari CRC 132.75 kepada CRC 190.27.

Apabila Bijagua, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Cuipilapa dan Sagrada Familia, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Fortuna, Guayabos Hacienda Miravalles dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Celeste Mountain Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bijagua ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sueño Celeste B&B bintang 2 adalah berhampiran untuk Celeste Mountain Lodge. Juga dalam kawasan adalah Tenorio Lodge dan Cataratas Bijagua Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Los Volcanes yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Celeste Mountain Lodge Bijagua.

Celeste Mountain Lodge Bijagua

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s