Hotel > Amerika Syarikat > Long BranchWest End > Cedars & Beeches Bed & Breakfast Long Branch

 


  

Cedars & Beeches Bed & Breakfast Long Branch

0 star hotel    247 Cedar Avenue  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (37 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cedars & Beeches Bed & Breakfast Long Branch

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Long Branch hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari 4Fungsi Penginapan
Cedars & Beeches Bed & Breakfast adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan West End daripada Long Branch, Amerika Syarikat. Ulasan tetamu menjaringkan 9 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik
Cedars & Beeches Bed & Breakfast mempunyai 14 mampu bilik dan kadar dari USD 105 kepada USD 275.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Cedars & Beeches Bed & Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Long Branch Fire Department Station 25 - 975 West End Engine Company 9 and Water Rescue 88 dan WMCX-FM (West Long Branch). Elberon First Aid and Emergency Squad dan Long Branch Fire Department Station 25 - 375 Elberon Engine Company juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Long Branch.

Apabila Long Branch, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti West End dan Elberon, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Elberon Park, Oakhurst West Long Branch dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Cedars & Beeches Bed & Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Long Branch ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ocean Court by the Sea bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Cedars & Beeches Bed & Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Express Hotel & Suites West Long Branch dan Bungalow Hotel - Long Branch itu. Untuk pilihan lain cuba Ocean Place Resort & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cedars & Beeches Bed & Breakfast Long Branch.

Cedars & Beeches Bed & Breakfast Long Branch

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s