Hotel > Filipina > Cebu CityTabok > Cebu Guesthouse Cebu City

 


  

Cebu Guesthouse Cebu City

2 star hotel    211 Mango Ave  3.1/5 "Sederhana"  (29 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cebu Guesthouse Cebu City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


96th Kedudukan daripada 55 Cebu City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak dan berfungsi Cebu Guesthouse
Cebu Guesthouse adalah hotel gembira terletak di Cebu City Filipina dengan bintang Kedudukan 2. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.2 - menjadikannya pilihan sesuai. Ia juga kini menduduki tempat 96th daripada hotel 55 dalam Cebu City berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Cebu Guesthouse mempunyai 25 fungsi bilik dan kadar dari PHP 350 kepada PHP 2633.33.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Cebu Guesthouse terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Cansaga Bay dan Magellan Bay. Calape Bay dan Panglao Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 96th dalam Cebu City.

Apabila Cebu City, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Tabok dan Subandaku, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Agnawe, Agbuakan Agbagon dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Cebu Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cebu City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Pulchra bintang 5 adalah berhampiran untuk Cebu Guesthouse. Juga dalam kawasan adalah Allson's Inn dan Mango Park Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Casa Pelaez Luxury Suite yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cebu Guesthouse Cebu City. Cebu Guesthouse Cebu City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4688s