Hotel > Yunani > RapanianaKamisiana > Cavo Spada Luxury Resort & Spa Rapaniana

 


  

Cavo Spada Luxury Resort & Spa Rapaniana

5 star hotel    Main Street  2.5/5 "Sederhana"  (76 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cavo Spada Luxury Resort & Spa Rapaniana

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Rapaniana hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


5 Bintang di Rapaniana
Cavo Spada Luxury Resort & Spa 5 bintang adalah penginapan dicemburui dalam Kamisiana, dalam Rapaniana, Yunani. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Yunani. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu.

Bilik
Cavo Spada Luxury Resort & Spa mempunyai 150 meriah bilik dan kadar dari EUR kepada EUR .

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Ormos Gonia dan Moukhli Lakkos. Dengan Kaminaki Petronia dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kamisiana dan Skoutelonas yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kladhouriana, Grimbiliana dan Minothiana juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Rapaniana.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Cavo Spada Luxury Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Rapaniana ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Selini Suites bintang 4 adalah berhampiran untuk Cavo Spada Luxury Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Chrispy Deluxe Wing dan Chrispy Palace itu. Untuk pilihan lain cuba Chrispy Village Chania yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cavo Spada Luxury Resort & Spa Rapaniana.

Cavo Spada Luxury Resort & Spa Rapaniana

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9063s