Hotel > Malta > St. Julian'sPaceville > Hotel Cavalieri St. Julian's

 


  

Hotel Cavalieri St. Julian's

4 star hotel    Spinola Road  4/5 "Cemerlang"  (476 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Cavalieri St. Julian's

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 17 St. Julian's hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan berdekatan Paceville
Hotel Cavalieri adalah hotel pertengahan tetapi sangat bagus yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Paceville daripada St. Julian's, Malta. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 8th daripada hotel 17 dalam St. Julian's berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Cavalieri mempunyai 258 baik bilik dan kadar dari EUR 40 kepada EUR 400.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Il-Bajja ta' San Gilgan dan It-Torri ta' San Giljan. Dengan San Pedro Saint George's Barracks dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Paceville dan Ta' Giorni yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila St. Julian's. Tal-Ghoqod, Ta' Cikkun dan Tal-Franciz juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat St. Julian's.

Bandingkan laman hotel 7 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Cavalieri. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan St. Julian's ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bernard Hotel St Julians bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Cavalieri. Juga dalam kawasan adalah Spinola Bay Apartment dan Rokna Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Hilton Malta yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Cavalieri St. Julian's.

Hotel Cavalieri St. Julian's

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s