Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhAp Dinh > Catina Saigon Hotel Ho Chi Minh

 


  

Catina Saigon Hotel Ho Chi Minh

3 star hotel    109 Dong Khoi Street  4.2/5 "Cemerlang"  (1060 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Catina Saigon Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


37th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan di Ho Chi Minh
Catina Saigon Hotel adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ap Dinh daripada Ho Chi Minh, Vietnam. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik julat-pertengahan. Ia juga kini menduduki tempat 37th daripada hotel 653 dalam Ho Chi Minh berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Catina Saigon Hotel mempunyai 43 berfungsi tetapi menyenangkan bilik dan kadar dari VND 57.75 kepada VND 127.34.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Catina Saigon Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rex hotel-movie theater dan Uy Ban Nhan Dan TP HCM. Youth Cultural Center dan San Van Dong Vuon Tao Dan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 37th dalam Ho Chi Minh.

Apabila Ho Chi Minh, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Ap Dinh dan Da Kao, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Xom Chieu, Xom Thu Thiem dan Thi Nghe juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Catina Saigon Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bong Sen Hotel Saigon bintang 3 adalah berhampiran untuk Catina Saigon Hotel. Juga dalam kawasan adalah Sheraton Saigon Hotel & Towers dan Tan Hoang Long Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Grand Hotel Saigon yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Catina Saigon Hotel Ho Chi Minh. Catina Saigon Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9844s