Hotel > Australia > CowesPhillip Island > Castle - Villa by the Sea Cowes

 


  

Castle - Villa by the Sea Cowes

4.5 star hotel    7-9 Steele Street  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Castle - Villa by the Sea Cowes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 21 Cowes hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mewah Penginapan di Cowes
The Castle Villa by the Sea 4.5 bintang adalah penginapan cantik dalam Phillip Island, dalam Cowes, Australia. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 21 di kawasan itu.

Bilik
The Castle Villa by the Sea mempunyai 6 pemilihan bilik dan kadar dari AUD 150 kepada AUD 450.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Castle Villa by the Sea terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Dromana Bay dan Hunters Bridge. Jullul Bay dan Stones Crossing juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 11th dalam Cowes.

Apabila Cowes, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Phillip Island dan Ventnor, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Crib Point, Balnarring Beach Balnarring dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar The Castle Villa by the Sea dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cowes ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Waves Apartments bintang 3 adalah berhampiran untuk The Castle Villa by the Sea. Juga dalam kawasan adalah Genesta House Bed & Breakfast dan Holmwood Guesthouse & Cottages itu. Untuk pilihan lain cuba Seahorse Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Castle - Villa by the Sea Cowes.

Castle - Villa by the Sea Cowes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s