Hotel > Malta > VallettaFloriana > Castille Suites Apartments Valletta

 


  

Castille Suites Apartments Valletta

0 star hotel    4 Battery Street  4.3/5 "Cemerlang"  (38 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Castille Suites Apartments Valletta

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 11 Valletta hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan di Valletta
Castille Suites Apartments adalah hotel mampu yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Floriana daripada Valletta, Malta. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Daripada jumlah hotel 11 dalam Valletta, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Castille Suites Apartments mempunyai 6 bijak bilik dan kadar dari EUR 60 kepada EUR 160.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Valletta terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk National Museum of Archaeology dan Grandmaster's Palace. Il-Tijatru Manoel dan Il-Borza juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Floriana dan Birgu yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Valletta. Senglea, Corradino Heights dan Bighi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Valletta.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Castille Suites Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Valletta ke kiri.

Hotel berhampiran Floriana
3 bintang Hotel Castille dan Palazzo Citta Valletta Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Grand Harbour Hotel dan Valleta Boutique Accommodation adalah alternatif yang hebat berhampiran Castille Suites Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Castille Suites Apartments Valletta.

Castille Suites Apartments Valletta

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s