Hotel > United Kingdom > DorchesterStinsford > Casterbridge Dorchester

 


  

Casterbridge Dorchester

4 star hotel    49 High East Street  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Casterbridge Dorchester

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 12 Dorchester hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bijak dan berfungsi Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian United Kingdom anda dan kekal di The Casterbridge 4 bintang, yang terletak di Dorchester berhampiran Stinsford. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4 - menjadikannya pilihan riben biru. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 12 Dorchester dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Penginapan bernas menikmati beberapa kemudahan penarikan seperti Restoran dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Bilik Bebas-Rokok, Pencapaian Warga kurang upaya dan Bar / ruangan Lounge, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 14 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 60 untuk GBP 160.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Casterbridge terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Maiden Castle dan Weymouth Bay. West Bay dan Holes Bay juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Dorchester.

Apabila Dorchester, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Stinsford dan Charminster, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Winterborne Monkton, Higher Bockhampton dan Whitcombe juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Dorchester.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar The Casterbridge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Dorchester ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Kings Arms Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk The Casterbridge. Juga dalam kawasan adalah Westwood House dan Westwood Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Wessex Royale Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Casterbridge Dorchester.

Casterbridge Dorchester

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s