Hotel > Itali > CastagnitoGuarene > Castahotel Castagnito

 


  

Castahotel Castagnito

3 star hotel    Via 4 Novembre, 83  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Castahotel Castagnito

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Castagnito hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Castahotel bijak dan selesa adalah penginapan3 bintang berhampiran Guarene dalam Castagnito, Itali. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan mudah tetapi menyeronokkan. Daripada jumlah hotel 2 dalam Castagnito, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Castahotel mempunyai 84 selesa bilik dan kadar dari EUR 60 kepada EUR 120.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Castagnito terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Museo Ferroviario Piemontese dan Faro della Vittoria. Mole Antonelliana dan Auditorium della RAI juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Castagnito, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Guarene dan Magliano Alfieri, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Barbaresco, Priocca dan Castellinaldo juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Castagnito.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Castahotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Castagnito ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Le Botti bintang 3 adalah berhampiran untuk Castahotel. Juga dalam kawasan adalah Agriturismo Foravia dan Villa Vecchio itu. Untuk pilihan lain cuba Locanda dell'Ambrosia yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Castahotel Castagnito.

Castahotel Castagnito

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s