Hotel > Amerika Syarikat > St. AugustineMoultrie Junction > Casa Yallaha St. Augustine

 


  

Casa Yallaha St. Augustine

3 star hotel    108 Bridge Street  3.8/5 "Baik"  (71 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Casa Yallaha St. Augustine

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


17th Kedudukan daripada 40 St. Augustine hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Casa Yallaha St. Augustine Gambaran Umum
Casa Yallaha St. Augustine 3 bintang adalah penginapan 2bajet dalam Moultrie Junction, dalam St. Augustine, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.6 - menjadikannya pilihan dicemburui. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 17th daripada sejumlah hotel 40 di kawasan itu.

Bilik
Casa Yallaha St. Augustine mempunyai 9 bijak dan berfungsi bilik dan kadar dari USD 22 kepada USD 99.

Lokasi
Sebagai 17th yang paling popular dalam hotel St. Augustine terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Saint Augustine Visitor and Convention Bureau Johns Branch dan Lightner Museum. Old Saint Augustine Village Museum dan Saint Augustine Police Department juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila St. Augustine, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Moultrie Junction dan Davis Shores, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Anastasia, El Rey Residential Court College Park dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Casa Yallaha St. Augustine dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di St. Augustine ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Peace and Plenty Inn Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Casa Yallaha St. Augustine. Juga dalam kawasan adalah Penny Farthing Inn Bed And Breakfast dan Casa Monica Hotel St. Augustine A Kessler Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Casa Monica, Autograph Collection yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Casa Yallaha St. Augustine.

Casa Yallaha St. Augustine

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1094s