Hotel > Mexico > San Miguel de AllendeLa Aurora > Casa Schuck San Miguel de Allende

 


  

Casa Schuck San Miguel de Allende

0 star hotel    Bajada de la Garita 3, Colonia Centro  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (367 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Casa Schuck San Miguel de Allende

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 75 San Miguel de Allende hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Casa Schuck Gambaran Umum
Casa Schuck 4fungsi adalah penginapan0 bintang berhampiran La Aurora dalam San Miguel de Allende, Mexico. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 75 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah MXN 267 untuk MXN 427. Terdapat 10 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti La Aurora dan La Fraccion yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. El Padre, Aparicio dan Alcocer juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat San Miguel de Allende.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Casa Schuck. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan San Miguel de Allende ada ke kiri.

Hotel berhampiran La Aurora
0 bintang Hacienda de las Flores dan Casa Quetzal yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Casa Mia Suites dan Hotel Casa del Misionero adalah alternatif yang hebat berhampiran Casa Schuck.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Casa Schuck San Miguel de Allende. Casa Schuck San Miguel de Allende

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s