Hotel > Nicaragua > GranadaEl Chinchorre > Hotel Casa del Consulado Granada

 


  

Hotel Casa del Consulado Granada

3 star hotel    Banpro 30 vrs. abajo  5/5 "Pinggiran Bandar"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Casa del Consulado Granada

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 25 Granada hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Casa del Consulado Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang El Chinchorre daripada Granada, Nicaragua, Hotel Casa del Consulado adalah julat-pertengahan3 bintang penginapan. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 10, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik dicemburui. Daripada jumlah hotel 25 dalam Granada, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 5 dengan penempahan pada harga yang murah dari NIO 90 untuk NIO 120.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Granada terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Torre Radio Granada dan Estadio Roberto Clemente. National Assembly of NicaraguaAddress dan Avenida Bolivar juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Granada, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti El Chinchorre dan Terazza Cocibolca, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. San Francisco, Santa Rita dan Barrio La Cruz juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Granada.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Casa del Consulado dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Granada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Casa La Merced bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Casa del Consulado. Juga dalam kawasan adalah Hotel Spa Granada dan Casa Grande Hotel Boutique itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Colonial Granada yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Casa del Consulado Granada.

Hotel Casa del Consulado Granada

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s