Hotel > Sepanyol > MorpeguiteAnobres > Casa de Lema Morpeguite

 


  

Casa de Lema Morpeguite

3 star hotel    Aldea de Morpeguite, 85  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Casa de Lema Morpeguite

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Morpeguite hotel Booking.com
Semak Harga

 


Cemerlang Casa de Lema
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Morpeguite, mencari lagi daripada Casa de Lema, penginapan julat-pertengahan berhampiran Anobres dalam Sepanyol. Daripada jumlah hotel 1 dalam Morpeguite, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Casa de Lema mempunyai 6 penapisan dan bersantai bilik dan kadar dari EUR 45 kepada EUR 90.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Casa de Lema terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ria de Camarinas dan Enseada de Laxe. Torres do Allo dan Espineiro juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Morpeguite.

Apabila Morpeguite, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Anobres dan Villarmid, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Santa Marina, Sorna dan Coucieiro juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Morpeguite.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Casa de Lema dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Morpeguite ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Casa de Trillo bintang 0 adalah berhampiran untuk Casa de Lema. Juga dalam kawasan adalah Casa Castiñeira dan Hostal Playa de Lago itu. Untuk pilihan lain cuba Hostal Pereiriña yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Casa de Lema Morpeguite.

Casa de Lema Morpeguite

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s