Hotel > Sepanyol > Vilagarcia de ArousaCarril > Hotel Carril Vilagarcia de Arousa

 


  

Hotel Carril Vilagarcia de Arousa

4 star hotel    Lucena, 18  5/5 "Pinggiran Bandar"  (21 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Carril Vilagarcia de Arousa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Vilagarcia de Arousa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak dan selesa Penginapan di Vilagarcia de Arousa
Hotel Carril adalah penginapan 4bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Carril daripada Vilagarcia de Arousa, Sepanyol. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 10. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk kolam renang, Pembantu Rencam dan Pencapaian Warga kurang upaya.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 29 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 53.9 untuk EUR 137.5.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Espineiro dan Os Espinos. Dengan Conselleria de Medio Ambiente e Desenvolvemento Sostible Torres do Allo dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Vilagarcia de Arousa, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Carril dan Vilagarcia de Arousa, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Bamio, Cornazo dan Fuentecarmoa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vilagarcia de Arousa.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Hotel Carril dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vilagarcia de Arousa ke kiri.

Hotel berhampiran Carril
2 bintang Hotel Playa Compostela dan Hotel Castelao yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Pazo O Rial dan Quinta San Antonio de Abalo adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Carril.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Carril Vilagarcia de Arousa.

Hotel Carril Vilagarcia de Arousa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s