Hotel > Australia > Gold CoastBroadbeach > Carmel by Sea Gold Coast

 


  

Carmel by Sea Gold Coast

4 star hotel    177 Burleigh Road, Broadbeach   2.5/5 "Sederhana"  (67 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Carmel by Sea Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


277th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

 


Mewah Penginapan berdekatan Broadbeach
Carmel by the Sea adalah penginapan baik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Broadbeach daripada Gold Coast, Australia. Daripada jumlah hotel 412 dalam Gold Coast, hotel ini kini menduduki tempat 277th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Carmel by the Sea mempunyai 30 semua majlis bilik dan kadar dari AUD 190 kepada AUD 740.

Lokasi
Sebagai 277th yang paling popular dalam hotel Gold Coast terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Gold Coast, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Broadbeach dan Mermaid Beach, kedua-dua yang dekat dengan hotel. North Burleigh, Surfers Paradise dan Little Burleigh juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Carmel by the Sea. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gold Coast ada ke kiri.

Hotel berhampiran Broadbeach
4.5 bintang Mint Broadbeach dan Santa Anne By The Sea yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ritz on the Beach Apartments dan Island Beach Resort adalah alternatif yang hebat berhampiran Carmel by the Sea.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Carmel by Sea Gold Coast. Carmel by Sea Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8281s