Hotel > Hong Kong > Hong KongYue Kwong Chuen > Caritas Oswald Cheung International House Hong Kong

 


  

Caritas Oswald Cheung International House Hong Kong

3 star hotel    20 Tin Wan Street, Aberdeen  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Caritas Oswald Cheung International House Hong Kong

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


144th Kedudukan daripada 361 Hong Kong hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dicemburui Caritas Oswald Cheung International House
Panduan Terletak di kawasan yang Yue Kwong Chuen daripada Hong Kong, Hong Kong, Caritas Oswald Cheung International House adalah selesa3 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.4 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Hong Kong. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 144th daripada sejumlah hotel 361 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 119 dengan penempahan pada harga yang murah dari HKD 530 untuk HKD 850.

Lokasi
Sebagai 144th yang paling popular dalam hotel Hong Kong terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk The Mary Stanton Center dan Sham Wan. Kong Sin Wan dan Police Museum juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Hong Kong, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Yue Kwong Chuen dan Tin Wan Resettlement Estate, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Aberdeen, Wah Fu dan Wong Chuk Hang San Wai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hong Kong.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Caritas Oswald Cheung International House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hong Kong ke kiri.

Hotel berhampiran Yue Kwong Chuen
0 bintang Ovolo Tin Wan dan Ovolo 100 Shek Pai Wan Aberdeen yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ovolo Serviced Apartment Aberdeen dan Bridal Tea House Hotel Aberdeen adalah alternatif yang hebat berhampiran Caritas Oswald Cheung International House.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Caritas Oswald Cheung International House Hong Kong. Caritas Oswald Cheung International House Hong Kong

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s