Hotel > Austria > Velden am WortherseeKranzlhofen > Hotel Carinthia Velden Velden am Worthersee

 


  

Hotel Carinthia Velden Velden am Worthersee

4 star hotel    Karawankenplatz 3  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Carinthia Velden Velden am Worthersee

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 57 Velden am Worthersee hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cemerlang Penginapan di Velden am Worthersee
Hotel Carinthia Velden adalah penginapan bernas dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Kranzlhofen daripada Velden am Worthersee, Austria. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan luarbiasa. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 57 dalam Velden am Worthersee berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 23 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 69 untuk EUR 1121.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Velden am Worthersee terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Hypo-Arena dan Kamin Gailitz. Sendeturm Dobratsch dan Sendeturm Hauser Kaibling juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kranzlhofen dan Unterwinklern yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Goriach, Droschitz dan Duel juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Velden am Worthersee.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Carinthia Velden dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Velden am Worthersee ke kiri.

Hotel berhampiran Kranzlhofen
0 bintang Gästehaus Gertrude dan Hotel Oremushof yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Schloss Velden, a Capella Hotel dan Villa Konstanze adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Carinthia Velden.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Carinthia Velden Velden am Worthersee. Hotel Carinthia Velden Velden am Worthersee

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s