Hotel > India > IdukkiThekkadi > Cardamom County Idukki

 


  

Cardamom County Idukki

4 star hotel    Thekkady Road,Kumily  2.5/5 "Sederhana"  (182 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cardamom County Idukki

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 9 Idukki hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Dicemburui Penginapan
Cardamom County adalah penginapan 1baik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Thekkadi daripada Idukki, India. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik indah. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 9 Idukki dan berada di kedudukan nombor 6th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 44 dengan penempahan pada harga yang murah dari INR 8000 untuk INR 16500.

kawasan tempatan perbandingan seperti Thekkadi dan Kumily yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Vandiperiyar, Vandamettu dan Pirmed juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Idukki.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Cardamom County dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Idukki ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Treetop bintang 3 adalah berhampiran untuk Cardamom County. Juga dalam kawasan adalah Club Mahindra Tusker Trails dan The Elephant Court itu. Untuk pilihan lain cuba Sterling Holidays Woods n Spice, Thekkady yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cardamom County Idukki.

Cardamom County Idukki

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s