Hotel > Amerika Syarikat > Siesta KeyPoint O'Rocks > Capri at Siesta Siesta Key

 


  

Capri at Siesta Siesta Key

2 star hotel    6782 Sarasea Circle  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Capri at Siesta Siesta Key

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 7 Siesta Key hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Penginapan berdekatan Point O'Rocks
The Capri at Siesta adalah hotel mudah tetapi menyeronokkan yang mempunyai star rating 2. Hotel ini terletak di dalam kawasan Point O'Rocks daripada Siesta Key, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan julat-pertengahan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 7 Siesta Key dan berada di kedudukan nombor 5th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 159 untuk USD 269.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Capri at Siesta terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Coral Cove dan Sarasota County Fire Department Station 11. Sarasota County Fire Department Station 13 dan Sarasota School Police Department juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 5th dalam Siesta Key.

Apabila Siesta Key, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Point O'Rocks dan Siesta Key, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. White Beach, Gulf Gate Estates dan South Sarasota juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Siesta Key.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Capri at Siesta. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Siesta Key ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk HYATT SIESTA KEY BEACH bintang 0 adalah berhampiran untuk The Capri at Siesta. Juga dalam kawasan adalah Beach Club at Siesta Key by RVA dan Tropical Beach Resorts itu. Untuk pilihan lain cuba Captiva Beach Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Capri at Siesta Siesta Key.

Capri at Siesta Siesta Key

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7500s