Hotel > Australia > Gold CoastBroadbeach > Capricornia Apartments Gold Coast

 


  

Capricornia Apartments Gold Coast

4 star hotel    121-125 Surf Parade, Broadbeach  4.1/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Capricornia Apartments Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


116th Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Cemerlang Capricornia Apartments
Capricornia Apartments adalah penginapan bernas dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Broadbeach daripada Gold Coast, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 8.2 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 412 Gold Coast dan berada di kedudukan nombor 116th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Capricornia Apartments mempunyai 66 penapisan dan bersantai bilik dan kadar dari AUD 140 kepada AUD 500.

Lokasi
Dengan hotel 412 dalam Gold Coast dan Capricornia Apartments bertaraf 116th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay . Redland Bay Perulpa Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Gold Coast, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Broadbeach dan Mermaid Beach, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Surfers Paradise, North Burleigh dan Benowa juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Capricornia Apartments. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Gold Coast ada ke kiri.

Hotel berhampiran Broadbeach
4 bintang Mantra Phoenician dan Aria Apartments Gold Coast yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk The Phoenician Resort dan Aria Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran Capricornia Apartments.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Capricornia Apartments Gold Coast. Capricornia Apartments Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s