Hotel > Amerika Syarikat > WarwickClopton > Candlewood Suites Richmond - South Warwick

 


  

Candlewood Suites Richmond - South Warwick

2 star hotel    4301 Commerce Road  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (25 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Candlewood Suites Richmond - South Warwick

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Warwick hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan di Warwick
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Warwick, mencari lagi daripada Candlewood Suites Richmond South, penginapan penarikan berhampiran Clopton dalam Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 9 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Pinggiran Bandar' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 0 dalam Warwick, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Tempat Letak Kereta Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Haiwan Bela Mesra, Lif dan Pencapaian Warga kurang upaya.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 104 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 75.99 untuk USD 164.99.

Lokasi
Dengan hotel 0 dalam Warwick dan Candlewood Suites Richmond South bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Phillip Morris Fire Brigade dan E I Dupont Mert Ambulance . WLEE-AM (Richmond) Bensley - Bermuda Volunteer Rescue Squad North Station dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Warwick, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Clopton dan Ampt Hill, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Bensley, Ampthill Heights Scottdale dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Candlewood Suites Richmond South. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Warwick ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Richmond South-Bells Road bintang 3 adalah berhampiran untuk Candlewood Suites Richmond South. Juga dalam kawasan adalah Holiday Inn Hotel & Suites Richmond South-Bells Road dan Red Roof Inn Richmond South Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hampton Inn Richmond - South yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Candlewood Suites Richmond - South Warwick.

Candlewood Suites Richmond - South Warwick

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s