Hotel > Amerika Syarikat > Lake MaryHeathrow > Candlewood Suites Lake Mary

 


  

Candlewood Suites Lake Mary

2 star hotel    1130 Greenwood Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (59 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Candlewood Suites Lake Mary

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 14 Lake Mary hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Candlewood Suites Lake Mary Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Heathrow daripada Lake Mary, Amerika Syarikat, Candlewood Suites Lake Mary adalah penarikan2 bintang penginapan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 14 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 133 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 66.6 untuk USD 189.

Lokasi
Dengan hotel 14 dalam Lake Mary dan Candlewood Suites Lake Mary bertaraf 4th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Seminole County Sheriff's Office dan Seminole County Fire Department Station 36 . Lake Mary Fire Department Maintenance Greenwood Lakes Fire Department Station 19 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Heathrow dan Alaqua Lakes yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Bahia Subdivision, Crystal Heights dan Lake View juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lake Mary.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Candlewood Suites Lake Mary dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lake Mary ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Quinta Inn and Suites Lake Mary bintang 3 adalah berhampiran untuk Candlewood Suites Lake Mary. Juga dalam kawasan adalah La Quinta Inn and Suites Orlando Lake Mary dan Homestead Studio Suites Orlando Lake Mary Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Homestead Orlando Lake Mary yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Candlewood Suites Lake Mary.

Candlewood Suites Lake Mary

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s