Hotel > Amerika Syarikat > ShenandoahJohnson > Candlewood Suites Houston Woodlands Shenandoah

 


  

Candlewood Suites Houston Woodlands Shenandoah

2 star hotel    17525 Saint Lukes Way   2.5/5 "Sederhana"  (39 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Candlewood Suites Houston Woodlands Shenandoah

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 6 Shenandoah hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Candlewood Suites Houston The Woodlands dalam Johnson
Johnson adalah penginapan kepada Candlewood Suites Houston The Woodlands diberi bintang nilai 2. Ia adalah cara yang bernas untuk bermalam di Shenandoah, Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan selesa. Ia juga kini menduduki tempat 3rd daripada hotel 6 dalam Shenandoah berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 90.99 untuk USD 269. Terdapat 91 semua majlis bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 3rd yang paling popular dalam hotel Shenandoah terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Conroe Fire Department Station 4 dan Needham Fire / Rescue Department Station 62. Needham Fire / Rescue Department Station 61 dan Needham Fire / Rescue Department Station 63 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Shenandoah, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Johnson dan Tamina, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Oak Ridge North, Woodloch dan Chateau Woods juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Shenandoah.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Candlewood Suites Houston The Woodlands. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Shenandoah ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Fairfield Inn & Suites Houston The Woodlands bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Candlewood Suites Houston The Woodlands. Juga dalam kawasan adalah Fairfield Inn and Suites by Marriott Houston The Woodlands dan Best Western The Woodlands Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Houston The Woodlands Fairfield Inn & Suites by Marriott yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Candlewood Suites Houston Woodlands Shenandoah.

Candlewood Suites Houston Woodlands Shenandoah

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6113s