Hotel > Amerika Syarikat > LinglestownBlue Ridge Manor > Candlewood Suites Harrisburg Linglestown

 


  

Candlewood Suites Harrisburg Linglestown

2 star hotel    504 North Mountain Road  2.5/5 "Sederhana"  (130 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Candlewood Suites Harrisburg Linglestown

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Linglestown hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Berfungsi tetapi menyenangkan Penginapan
Candlewood Suites Harrisburg adalah hotel bijak terletak di Linglestown Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 2. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Linglestown berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Candlewood Suites Harrisburg. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Tempat Letak Kereta. Terdapat juga Haiwan Bela Mesra, kolam renang dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Candlewood Suites Harrisburg.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 93 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79.99 untuk USD 174.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Candlewood Suites Harrisburg terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk West Hanover Township of Volunteer Fire Company 36 Station 1 dan WHPF-FM (Harrisburg). WHPT-TV (Harrisburg) dan State Farm Show Building juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Linglestown.

Apabila Linglestown, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Blue Ridge Manor dan Belmont Acres, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Vaughn, Paxtonia dan Beaver Brook Manor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Linglestown.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Candlewood Suites Harrisburg. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Linglestown ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ramada Harrisburg bintang 3 adalah berhampiran untuk Candlewood Suites Harrisburg. Juga dalam kawasan adalah Best Western Harrisburg Hershey dan Ramada Harrisburg Hershey Area Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Quality Inn Harrisburg Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Candlewood Suites Harrisburg Linglestown.

Candlewood Suites Harrisburg Linglestown

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s