Hotel > Hungary > DebrecenCsapokert > Campus Hotel Debrecen

 


  

Campus Hotel Debrecen

3 star hotel    Kassai út 26.  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Campus Hotel Debrecen

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 35 Debrecen hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Campus Hotel Gambaran Umum
Campus Hotel adalah penginapan cantik dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Csapokert daripada Debrecen, Hungary. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan bajet. Daripada jumlah hotel 35 dalam Debrecen, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Campus Hotel mempunyai 188 pemilihan bilik dan kadar dari HUF 36.6 kepada HUF 38.3.

kawasan tempatan perbandingan seperti Csapokert dan Mandabokor I. yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Harmadik Mandi Bokor, Kistelekibokor dan Alsopazsit juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Debrecen.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Campus Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Debrecen ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Casablanca Rooms and Restaurant bintang 0 adalah berhampiran untuk Campus Hotel. Juga dalam kawasan adalah Sport Hotel dan OEC West Hostel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Divinus yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Campus Hotel Debrecen.

Campus Hotel Debrecen

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s