Hotel > Perancis > Aix-en-ProvencePont de l'Arc > Campanile Aix en Provence Ouest Jas-De-Bouffan Aix-en-Provence

 


  

Campanile Aix en Provence Ouest Jas-De-Bouffan Aix-en-Provence

3 star hotel    80 Route De Valcros, Zac De Jas-De-Bouffan  3.8/5 "Baik"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Campanile Aix en Provence Ouest Jas-De-Bouffan Aix-en-Provence

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


17th Kedudukan daripada 67 Aix-en-Provence hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Semua majlis Penginapan berdekatan Pont de l'Arc
Campanile Aix en Provence Ouest Jas De Bouffan sesuai adalah penginapan3 bintang berhampiran Pont de l'Arc dalam Aix-en-Provence, Perancis. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 17th daripada hotel 67 dalam Aix-en-Provence berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Campanile Aix en Provence Ouest Jas De Bouffan mempunyai 61 penarikan bilik dan kadar dari EUR 55.25 kepada EUR 95.

Apabila Aix-en-Provence, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pont de l'Arc dan Les Milles, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Les Platrieres, Dioulouffet dan Les Gervais juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Aix-en-Provence.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Campanile Aix en Provence Ouest Jas De Bouffan dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Aix-en-Provence ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Le Mas Des Oliviers bintang 2 adalah berhampiran untuk Campanile Aix en Provence Ouest Jas De Bouffan. Juga dalam kawasan adalah Mas des Oliviers - Kyriad Hôtel dan Kyriad Mas des Oliviers itu. Untuk pilihan lain cuba Campanile Aix-en-provence Jas De Bouffan yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Campanile Aix en Provence Ouest Jas-De-Bouffan Aix-en-Provence. Campanile Aix en Provence Ouest Jas-De-Bouffan Aix-en-Provence

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s