Hotel > Mexico > Tuxtla GutiérrezTeran > Camino Real Tuxtla Gutierrez Tuxtla Gutiérrez

 


  

Camino Real Tuxtla Gutierrez Tuxtla Gutiérrez

5 star hotel    Boulevard Dr Belisario Dominguez No. 1195 Colonia Santa Elen  3.7/5 "Baik"  (42 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Camino Real Tuxtla Gutierrez Tuxtla Gutiérrez

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 32 Tuxtla Gutiérrez hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bermutu Tinggi Camino Real Tuxtla Gutierrez
Camino Real Tuxtla Gutierrez adalah hotel dicemburui yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Teran daripada Tuxtla Gutiérrez, Mexico. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.4 - menjadikannya pilihan pemilihan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 11th daripada sejumlah hotel 32 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah MXN 95 untuk MXN 219. Terdapat 210 menarik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Tuxtla Gutiérrez, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Teran dan La Chacona, kedua-dua yang dekat dengan hotel. El Arenal, El Salado dan Cerro Hueco juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tuxtla Gutiérrez.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Camino Real Tuxtla Gutierrez dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tuxtla Gutiérrez ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Howard Johnson Tuxtla Gutierrez bintang 4 adalah berhampiran untuk Camino Real Tuxtla Gutierrez. Juga dalam kawasan adalah Fiesta Inn Tuxtla Gutierrez dan Hilton Garden Inn Tuxtla Gutierrez itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Tuxtla Gutierrez yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Camino Real Tuxtla Gutierrez Tuxtla Gutiérrez.

Camino Real Tuxtla Gutierrez Tuxtla Gutiérrez

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s