Hotel > Filipina > Quezon CityTandang Sora > Camelot Hotel Quezon City

 


  

Camelot Hotel Quezon City

3 star hotel    35 Mother Ignacia Street  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Camelot Hotel Quezon City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 27 Quezon City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Penginapan di Quezon City
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Quezon City, mencari lagi daripada Camelot Hotel, penginapan bagus berhampiran Tandang Sora dalam Filipina. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.2 - menjadikannya pilihan berfungsi tetapi menyenangkan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 12th daripada sejumlah hotel 27 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 127 dengan penempahan pada harga yang murah dari PHP 1485 untuk PHP 1562.5.

kawasan tempatan perbandingan seperti Tandang Sora dan Carmel Subdivision yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Quezon City. Bahay Toro, Sauyo dan Teresa Village juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Quezon City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Camelot Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Quezon City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Great Eastern Hotel Quezon City bintang 3 adalah berhampiran untuk Camelot Hotel. Juga dalam kawasan adalah Harts Hotel dan Eurotel North EDSA itu. Untuk pilihan lain cuba Dangay Suites yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Camelot Hotel Quezon City.

Camelot Hotel Quezon City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s