Hotel > Yunani > FiraMesaria > Caldera Butterfly Villas Fira

 


  

Caldera Butterfly Villas Fira

0 star hotel    Fira  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Caldera Butterfly Villas Fira

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


66th Kedudukan daripada 112 Fira hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Mampu Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Fira, mencari lagi daripada Caldera Butterfly Villas, penginapan fungsi berhampiran Mesaria dalam Yunani. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 66th daripada sejumlah hotel 112 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 63 untuk EUR 161. Terdapat 8 bijak bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 66th yang paling popular dalam hotel Fira terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ormos Athinios dan Ormos Firon. Ormos Kakaki dan Archaeological Museum of Thera juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Fira, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Mesaria dan Vothonas, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Pyrgos, Megalochori dan Karterados juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Fira.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Caldera Butterfly Villas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Fira ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Nautilus Calderas Suites bintang 5 adalah berhampiran untuk Caldera Butterfly Villas. Juga dalam kawasan adalah Caldera's Lilium Villa dan Nautilus Dome Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Lilium Villas yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Caldera Butterfly Villas Fira. Caldera Butterfly Villas Fira

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s