Hotel > Australia > CairnsWoree > Cairns Southside International Inn

 


  

Cairns Southside International Inn

4 star hotel    450 Mulgrave rd  3.8/5 "Baik"  (17 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cairns Southside International Inn

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


71st Kedudukan daripada 178 Cairns hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Cairns Southside International Inn Gambaran Umum
Cairns Southside International Inn adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Woree daripada Cairns, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.7 harta daripada 10 atau 'Baik. Ia juga kini menduduki tempat 71st daripada hotel 178 dalam Cairns berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Penginapan mulia menikmati beberapa kemudahan bijak dan berfungsi seperti Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik. Untuk kemudahan, Pusat Perniagaan dan Bilik Kecergasan Senaman disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Pencapaian Warga kurang upaya, Tempat Letak Kereta dan kolam renang, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Cairns Southside International Inn mempunyai 61 penarikan bilik dan kadar dari AUD 69 kepada AUD 144.

Apabila Cairns, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Woree dan Edge Hill, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. White Rock, Stratford Queerah dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Cairns Southside International Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cairns ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk First City Caravilla bintang 3.5 adalah berhampiran untuk Cairns Southside International Inn. Juga dalam kawasan adalah Coral Reef Apartments dan Cannon Park Motel itu. Untuk pilihan lain cuba Tropical Gardens Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cairns Southside International Inn. Cairns Southside International Inn

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s