Hotel > Australia > CairnsEdge Hill > Cairns Beach House

 


  

Cairns Beach House

0 star hotel    239 Sheridan Street  3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cairns Beach House

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


107th Kedudukan daripada 178 Cairns hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Cairns
Cairns Beach House 0 bintang adalah penginapan fungsi dalam Edge Hill, dalam Cairns, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.5 - menjadikannya pilihan bijak. Ia juga kini menduduki tempat 107th daripada hotel 178 dalam Cairns berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 31 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 16 untuk AUD 250.

kawasan tempatan perbandingan seperti Edge Hill dan Woree yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Cairns. Stratford, Freshwater dan White Rock juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cairns.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Cairns Beach House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cairns ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tradewinds Mcleod Holiday Apartments Cairns bintang 3 adalah berhampiran untuk Cairns Beach House. Juga dalam kawasan adalah JJs Backpackers Hostel dan Tradewinds McLeod Holiday Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba Calypso Inn Backpackers Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cairns Beach House. Cairns Beach House

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s