Hotel > Portugal > TaviraCabanas > Cabanas Park Resort Tavira

 


  

Cabanas Park Resort Tavira

4 star hotel    Cabanas De Tavira  3.8/5 "Baik"  (199 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Cabanas Park Resort Tavira

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 35 Tavira hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Cabanas Park Resort Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Cabanas daripada Tavira, Portugal, Cabanas Park Resort adalah canggih4 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.7. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 35 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 45 untuk EUR 367. Terdapat 96 riben biru bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Tavira, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Cabanas dan Cabanas de Tavira, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Armacao da Abobora, Canada dan Conceicao juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tavira.

Bandingkan laman hotel 7 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Cabanas Park Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com, Getaroom and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tavira ada ke kiri.

Hotel berhampiran Cabanas
0 bintang Golden Clube dan Cabanas Beach Self Catering Apartments yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Pedras Da Rainha dan O Pomar Holiday Village adalah alternatif yang hebat berhampiran Cabanas Park Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Cabanas Park Resort Tavira.

Cabanas Park Resort Tavira

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s