Hotel > Itali > BardonecchiaMelezet > Hotel Cà Fiore Bardonecchia

 


  

Hotel Cà Fiore Bardonecchia

4 star hotel    Strada Provinciale Per Melezet 2  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Cà Fiore Bardonecchia

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 21 Bardonecchia hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel Cà Fiore Gambaran Umum
Hotel Cà Fiore adalah penginapan bergaya dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Melezet daripada Bardonecchia, Itali. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 21 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 95 untuk EUR 350. Terdapat 37 mulia bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Melezet dan Les Arnauds yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bardonecchia. Granges la Rho, Vernets dan Les Granges juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bardonecchia.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Cà Fiore dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bardonecchia ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Rivè bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Cà Fiore. Juga dalam kawasan adalah BW HOTEL RIVE dan Res. Villagio Campo Smith itu. Untuk pilihan lain cuba Residence Campo Smith yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Cà Fiore Bardonecchia.

Hotel Cà Fiore Bardonecchia

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s