Hotel > Romania > Târgu MureşCorunca > Business Conference Center & Spa Târgu Mureş

 


  

Business Conference Center & Spa Târgu Mureş

3 star hotel    B-dul 1 Decembrie 1918 no 250  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Business Conference Center & Spa Târgu Mureş

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 26 Târgu Mureş hotel Booking.com
Semak Harga

 


Pertengahan tetapi sangat bagus Business Hotel Conference Center & Spa
Panduan Bagi bintang penginapan 3 dalam Târgu Mureş, mencari lagi daripada Business Hotel Conference Center & Spa, penginapan bersantai berhampiran Corunca dalam Romania. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 26 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Haiwan Bela Mesra dan kolam renang.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah RON 37 untuk RON 97. Terdapat 52 bernas bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Târgu Mureş, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Corunca dan Budiu Mic, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Livezeni, Singeorgiu de Mures dan Sintana de Mures juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Târgu Mureş.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Business Hotel Conference Center & Spa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Târgu Mureş ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Sandoria bintang 3 adalah berhampiran untuk Business Hotel Conference Center & Spa. Juga dalam kawasan adalah Villa Chesa dan Hotel Restaurant Alesia itu. Untuk pilihan lain cuba Casa Adria yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Business Conference Center & Spa Târgu Mureş.

Business Conference Center & Spa Târgu Mureş

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s