Hotel > Australia > SydneyBurwood > Burwood Bed and Breakfast Sydney

 


  

Burwood Bed and Breakfast Sydney

3 star hotel    90 Shaftesbury Road, Burwood   2.1/5 "Sederhana"  (12 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Burwood Bed and Breakfast Sydney

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


347th Kedudukan daripada 416 Sydney hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Selesa Burwood Bed and Breakfast
Burwood Bed and Breakfast 3 bintang adalah penginapan semua majlis dalam Burwood, dalam Sydney, Australia. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 4.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 416 dalam Sydney, hotel ini kini menduduki tempat 347th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 100 untuk AUD 150. Terdapat 21 menyeronokan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 416 dalam Sydney dan Burwood Bed and Breakfast bertaraf 347th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kings Bay dan Exile Bay . Hen and Chicken Bay France Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Sydney, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Burwood dan Croydon, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Concord, Ashfield dan Homebush juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Sydney.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Burwood Bed and Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Sydney ke kiri.

Hotel berhampiran Burwood
4 bintang Comfort Inn & Suites Burwood dan BEST WESTERN PLUS The Tudor Box Hill yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ashfields Philip Lodge Motel dan Best Western Ashfields Philip Ldg Mtl adalah alternatif yang hebat berhampiran Burwood Bed and Breakfast.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Burwood Bed and Breakfast Sydney. Burwood Bed and Breakfast Sydney

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s