Hotel > Amerika Syarikat > BurlesonGarden Acres > Hotel Burleson

 


  

Hotel Burleson

2 star hotel    12450 South Freeway Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Burleson

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 9 Burleson hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Burleson Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Garden Acres daripada Burleson, Amerika Syarikat, Hotel Burleson adalah bersantai2 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 9 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 49 untuk USD 59. Terdapat 48 selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 4th yang paling popular dalam hotel Burleson terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Crowley Fire Department dan Burleson Fire Department Station 2. Fort Worth Fire Department Station 28 dan Everman Emergency Medical Service juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Garden Acres dan Oak Grove yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Cross Timber, Moselle dan Everman juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Burleson.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Burleson dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Burleson ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Holiday Inn Express Hotel & Suites Burleson - Fort Worth bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Burleson. Juga dalam kawasan adalah Hampton Inn & Suites Ft. Worth-Burleson dan Super 8 Motel Fort Worth South Burleson itu. Untuk pilihan lain cuba Super 8 Fort Worth South Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Burleson.

Hotel Burleson

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6563s