Hotel > Malaysia > Kota KinabaluKampung Gaya > Bunga Raya Island Resort & Spa Kota Kinabalu

 


  

Bunga Raya Island Resort & Spa Kota Kinabalu

5 star hotel    Polish Bay, Gaya Island  4.3/5 "Cemerlang"  (123 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Bunga Raya Island Resort & Spa Kota Kinabalu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 175 Kota Kinabalu hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bunga Raya Island Resort & Spa dalam Kampung Gaya
Panduan Bagi bintang penginapan 5 dalam Kota Kinabalu, mencari lagi daripada Bunga Raya Island Resort & Spa, penginapan menarik berhampiran Kampung Gaya dalam Malaysia. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 175 dalam Kota Kinabalu, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 48 dengan penempahan pada harga yang murah dari MYR 1281 untuk MYR 3165.5.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Kota Kinabalu terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Telukan Likas dan Bangunan Yayasan Sabah. Telukan Sapangar dan Telukan Gantian juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kampung Gaya dan Kasuapan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kota Kinabalu. Istana, Kampung Sembulan dan Kampung Tanjung Aru juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kota Kinabalu.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Bunga Raya Island Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kota Kinabalu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bunga Raya Island bintang 5 adalah berhampiran untuk Bunga Raya Island Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Gaya Island Resort dan Gayana Eco Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Manukan Island Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Bunga Raya Island Resort & Spa Kota Kinabalu. Bunga Raya Island Resort & Spa Kota Kinabalu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s