Hotel > Amerika Syarikat > MemphisNonconnah > Budgetel Inn & Suites Memphis

 


  

Budgetel Inn & Suites Memphis

3 star hotel    3005 Millbranch Road  3/5 "Sederhana"  (25 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Budgetel Inn & Suites Memphis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


50th Kedudukan daripada 123 Memphis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Budgetel Inn & Suites dalam Nonconnah
Budgetel Inn & Suites adalah penginapan dicemburui dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Nonconnah daripada Memphis, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 50th daripada sejumlah hotel 123 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 65 untuk USD 110. Terdapat 50 pemotongan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 123 dalam Memphis dan Budgetel Inn & Suites bertaraf 50th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk City of Memphis Division of Fire Station 42 dan City of Memphis Division of Fire Station 29 . Middle Baptist Church Family Life Center Graceland dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Memphis, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Nonconnah dan Bunker Hill, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Whitehaven, East Junction dan Bellevue juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Memphis.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Budgetel Inn & Suites dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Memphis ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Comfort Inn & Suites Memphis hotel near Graceland bintang 2 adalah berhampiran untuk Budgetel Inn & Suites. Juga dalam kawasan adalah Comfort Inn & Suites Memphis Airport dan Comfort Inn & Suites Airport itu. Untuk pilihan lain cuba La Quinta Inn & Suites Memphis Airport/Graceland Area yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Budgetel Inn & Suites Memphis. Budgetel Inn & Suites Memphis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s