Hotel > Hungary > BudapestBuda > Buda Castle Apartments Budapest

 


  

Buda Castle Apartments Budapest

0 star hotel    Úri utca 41.  4.8/5 "Pinggiran Bandar"  (307 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Buda Castle Apartments Budapest

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 87 Budapest hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Fungsi Buda Castle Apartments
Buda Castle Apartments adalah hotel mampu terletak di Budapest Hungary dengan bintang Kedudukan 0. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 87 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 3 dengan penempahan pada harga yang murah dari HUF 43 untuk HUF 57.

Lokasi
Dengan hotel 87 dalam Budapest dan Buda Castle Apartments bertaraf 5th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Hungarian State Opera House dan Andrassy ut . Szechenyi Thermal Baths Budapest dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Budapest, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Buda dan Budapest II. keruelet, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Varosmajor, Budapest VI. keruelet dan Budapest VII. keruelet juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Budapest.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Buda Castle Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Budapest ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Buda Castle Fashion Hotel Budapest bintang 4 adalah berhampiran untuk Buda Castle Apartments. Juga dalam kawasan adalah St. George Residence - All Suite Hotel DeLuxe dan Burg Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Kulturinnov yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Buda Castle Apartments Budapest. Buda Castle Apartments Budapest

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s