Hotel > Korea Selatan > KumiKongdanil-tong > Hotel BS Kumi

 


  

Hotel BS Kumi

3 star hotel    205, Gongdan-Dong  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel BS Kumi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 3 Kumi hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel BS dalam Kongdanil-tong
Hotel BS bijak dan berfungsi adalah penginapan3 bintang berhampiran Kongdanil-tong dalam Kumi, Korea Selatan. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.7 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Korea Selatan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 3 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 46 dengan penempahan pada harga yang murah dari KRW 77000 untuk KRW 140000.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Kumi terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kongdanjeiltong-samuso dan Kongdanidong-samuso. Kwangp'yongdong-samuso dan Pisandong-samuso juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Kumi, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Kongdanil-tong dan Pisan-dong, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Kongdani-dong, Sinp'yongi-dong Sinp'yongil-tong dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel BS dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kumi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Best Western Gumi Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel BS. Juga dalam kawasan adalah Gumi Century Hotel dan Century Kumi itu. Untuk pilihan lain cuba Palace Kumi yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel BS Kumi.

Hotel BS Kumi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s