Hotel > Amerika Syarikat > Bandar Raya New YorkUpper West Side > Brownstone Bed and No Breakfast Bandar Raya New York

 


  

Brownstone Bed and No Breakfast Bandar Raya New York

3 star hotel    110 West 81st Street   3.8/5 "Baik"  (17 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Brownstone Bed and No Breakfast Bandar Raya New York

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


204th Kedudukan daripada 542 Bandar Raya New York hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Brownstone Bed and No Breakfast adalah hotel julat-pertengahan terletak di Bandar Raya New York Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 3. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.7. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 542 Bandar Raya New York dan berada di kedudukan nombor 204th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Brownstone Bed and No Breakfast mempunyai 8 bijak dan selesa bilik dan kadar dari USD 253 kepada USD 460. Beberapa bilik yang paling popular adalah 0 Persons Loft Apartment dan . 0 Persons Loft Apartment dan boleh ditempah secara atastalian dengan menggunakan borang di atas.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Brownstone Bed and No Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Endicott Apartments dan Twentieth Precinct Police Station. Park Belvedere dan New York Engine Company 74 juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 204th dalam Bandar Raya New York.

kawasan tempatan perbandingan seperti Upper West Side dan Manhattan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Park West Village, Phipps Houses dan San Juan Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bandar Raya New York.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Brownstone Bed and No Breakfast. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bandar Raya New York ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Upper West Side Brownstone bintang 3 adalah berhampiran untuk Brownstone Bed and No Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Park 79 Hotel dan Excelsior Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Sky Hostel New York yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Brownstone Bed and No Breakfast Bandar Raya New York. Brownstone Bed and No Breakfast Bandar Raya New York

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2500s