Hotel > Amerika Syarikat > AshevilleEast Biltmore > Brookstone Lodge Asheville

 


  

Brookstone Lodge Asheville

3 star hotel    4 Roberts Road  2.5/5 "Sederhana"  (320 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Brookstone Lodge Asheville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


25th Kedudukan daripada 55 Asheville hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Brookstone Lodge Gambaran Umum
Brookstone Lodge adalah hotel baik yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan East Biltmore daripada Asheville, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 55 Asheville dan berada di kedudukan nombor 25th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 73 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79 untuk USD 169.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Biltmore House dan The Lagoon. Dengan Carrier Bridge Buncombe County Courthouse dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Asheville, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk East Biltmore dan Linwood Park, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Oakley, Shiloh dan Biltmore juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Asheville.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Brookstone Lodge dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Asheville ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Ramada Inn Asheville bintang 2 adalah berhampiran untuk Brookstone Lodge. Juga dalam kawasan adalah Ramada River Ridge dan GuestHouse International Inn-Biltmore itu. Untuk pilihan lain cuba Guesthouse Inn Asheville Biltmore yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Brookstone Lodge Asheville. Brookstone Lodge Asheville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s