Hotel > United Kingdom > IlfordBarkingside > Britannia Inn Hotel Ilford

 


  

Britannia Inn Hotel Ilford

3 star hotel    54, Mansfield Road  3.6/5 "Baik"  (36 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Britannia Inn Hotel Ilford

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 13 Ilford hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Britannia Inn Hotel
Britannia Inn Hotel menyegarkan adalah penginapan3 bintang berhampiran Barkingside dalam Ilford, United Kingdom. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Baik' dengan skor pengguna 7.1 - menjadikannya pilihan pertengahan tetapi sangat bagus. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 13 di kawasan itu.

Bilik
Britannia Inn Hotel mempunyai 12 berfungsi tetapi menyenangkan bilik dan kadar dari GBP 30 kepada GBP 225.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Boleyn Ground dan ExCeL London. Dengan excel exhibition centre Olympic Village dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Ilford, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Barkingside dan Seven Kings, kedua-dua yang dekat dengan hotel. East Ham, Barking dan Wanstead juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ilford.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Britannia Inn Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ilford ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Arinza Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Britannia Inn Hotel. Juga dalam kawasan adalah Best Inn Hotel dan Citybest Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Rossmore Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Britannia Inn Hotel Ilford.

Britannia Inn Hotel Ilford

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3438s