Hotel > Perancis > SaintesBussac-sur-Charente > Brit Bleu Nuit Saintes

 


  

Brit Bleu Nuit Saintes

2 star hotel    1 Rue Pasteur  3.7/5 "Baik"  (11 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Brit Bleu Nuit Saintes

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 20 Saintes hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bernas Penginapan
Selamat datang ke Brit Hotel Bleu Nuit 2bintang, penginapan bijak dan berfungsi berhampiran Bussac-sur-Charente dalam Saintes, Perancis. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 6th daripada sejumlah hotel 20 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 58 untuk EUR 68. Terdapat 30 mudah tetapi berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Brit Hotel Bleu Nuit terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Anse de Fouras dan Le Platin. Fosse de Loix dan Anse du Martray juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 6th dalam Saintes.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bussac-sur-Charente dan Les Gonds yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ecurat, Fontcouverte dan Saint-Vaize juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Saintes.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Brit Hotel Bleu Nuit dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Saintes ke kiri.

Hotel berhampiran Bussac-sur-Charente
0 bintang La Porte Rouge Chambres dHotes dan La Porte Rouge - The Red Door Inn yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ruine de Rome dan Chambres d'hôte La Rotonde adalah alternatif yang hebat berhampiran Brit Hotel Bleu Nuit.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Brit Bleu Nuit Saintes.

Brit Bleu Nuit Saintes

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8594s