Hotel > Paraguay > Gunung Berapi AsuncionTacumbu > Hotel Bristol Gunung Berapi Asuncion

 


  

Hotel Bristol Gunung Berapi Asuncion

3 star hotel    15 de Agosto 472  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Bristol Gunung Berapi Asuncion

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 53 Gunung Berapi Asuncion hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel Bristol Gambaran Umum
Hotel Bristol adalah penginapan mudah tetapi menyeronokkan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Tacumbu daripada Gunung Berapi Asuncion, Paraguay. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 53 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Bristol mempunyai 19 berfungsi tetapi menyenangkan bilik dan kadar dari PYG 47 kepada PYG 69.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Bristol terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Club Cerro Porteno dan Estadio Defensores del Chaco. Bahia de Asuncion dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 18th dalam Gunung Berapi Asuncion.

Apabila Gunung Berapi Asuncion, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Tacumbu dan Banco San Miguel, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Nanawa, Santisima Trinidad dan Chaco-i juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gunung Berapi Asuncion.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Hotel Bristol dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gunung Berapi Asuncion ke kiri.

Hotel berhampiran Tacumbu
4 bintang Hotel Las Margaritas dan Granados Park yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Asuncion Internacional Hotel & Suites dan Internacional Asuncion Hotel & Suites adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Bristol.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Bristol Gunung Berapi Asuncion. Hotel Bristol Gunung Berapi Asuncion

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3125s