Hotel > Australia > BrisbaneNewstead > Brisbane Riverview Hotel

 


  

Brisbane Riverview Hotel

5 star hotel    Cnr Kingsford Smith Drive & Hunt Street, Hamilton  4/5 "Cemerlang"  (60 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Brisbane Riverview Hotel

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


41st Kedudukan daripada 223 Brisbane hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Brisbane Riverview Hotel dalam Newstead
Tempahlah perjalanan percutian Australia anda dan kekal di Brisbane Riverview Hotel 5 bintang, yang terletak di Brisbane berhampiran Newstead. Ulasan tetamu menjaringkan 8.1 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 41st daripada sejumlah hotel 223 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 90 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 169.15 untuk AUD 470.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Brisbane Riverview Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Story Bridge dan Victoria Bridge. Brisbane Cricket Ground dan Captain Cook Bridge juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 41st dalam Brisbane.

Apabila Brisbane, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Newstead dan Breakfast Creek, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Bulimba, Albion dan Bowen Hills juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Brisbane.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Brisbane Riverview Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Brisbane ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Quest Breakfast Creek bintang 4.5 adalah berhampiran untuk Brisbane Riverview Hotel. Juga dalam kawasan adalah AAA Airport Albion Manor Apartments and Motel dan Hamilton Motor Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Emporium Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Brisbane Riverview Hotel. Brisbane Riverview Hotel

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s