Hotel > Australia > AlburyLavington > Briardale Bed & Breakfast Albury

 


  

Briardale Bed & Breakfast Albury

4 star hotel    396 Poplar Drive  2.5/5 "Sederhana"  (29 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Briardale Bed & Breakfast Albury

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 33 Albury hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Penginapan berdekatan Lavington
Briardale Bed & Breakfast 4 bintang adalah penginapan cantik dalam Lavington, dalam Albury, Australia. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 18th daripada sejumlah hotel 33 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah AUD 135 untuk AUD 1655. Terdapat 3 meriah bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Briardale Bed & Breakfast terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Union Bridge dan Lincoln Causeway. Custom House Bridge dan Kitcheners Bridge juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 18th dalam Albury.

Apabila Albury, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Lavington dan Wodonga, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Bandiana, Mitta Junction dan Bonegilla juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Albury.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Briardale Bed & Breakfast. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Albury ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hume Country Motor Inn Albury bintang 3 adalah berhampiran untuk Briardale Bed & Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Albury Motor Village & YHA dan Sundowner Hume Country Motor Inn itu. Untuk pilihan lain cuba Crystal Fountain Motel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Briardale Bed & Breakfast Albury.

Briardale Bed & Breakfast Albury

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s