Hotel > New Zealand > NapierBluff Hill > Breakwater Apartments Napier

 


  

Breakwater Apartments Napier

0 star hotel    1 Breakwater Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Breakwater Apartments Napier

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


25th Kedudukan daripada 45 Napier hotel Booking.com
Semak Harga

 

Cari Mudah tetapi berfungsi Penginapan
Breakwater Apartments adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Bluff Hill daripada Napier, New Zealand. Daripada jumlah hotel 45 dalam Napier, hotel ini kini menduduki tempat 25th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah NZD 240 untuk NZD 270. Terdapat 9 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Napier, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Bluff Hill dan Onekawa, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ahuriri, Hospital Hill dan Napier South juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Napier.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Breakwater Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Napier ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Landing bintang 4 adalah berhampiran untuk Breakwater Apartments. Juga dalam kawasan adalah Master Lodge dan McHardy Lodge itu. Untuk pilihan lain cuba The Green House on the Hill yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Breakwater Apartments Napier.

Breakwater Apartments Napier

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2339s